Ankara Beylerin Her Dediğini Yapan Feray
- İlan Tarihi: 27 Temmuz 2022 10:10
- İlan Bitiş: Bu ilanin süresi doldu
Beyler merhaba. Adım Feray. 29 yaşında, 1,63 boyunda ve 73 kiloda bir kadınım. Ankara escort bayan olarak balık etli bir hatunum. Seksi sadece para kazanmak için değil, aynı zamanda hem sizi hem de kendimi tatmin edebilmek adına yapıyorum. Benim adıma karşılıklı bir biçimde haz almak çok önemlidir. Sizlerin farklı taleplerini de hiçbir zaman geri çevirmem.
Seks Yapmak Benimle Harika Bir Deneyim Olacak
Seks için kesinlikle doğru adrestesiniz. Ben bakımlı bir Ankara eskort bayan kadını olarak hiçbir şekilde beylerin taleplerini geri çevirmem. Bunun yanı sıra özellikle karşılıklı bir biçimde haz alma ilkesine göre hareket ederim. Bundan dolayı beni diğer hatunlarla hiçbir zaman karıştırmayın. Beylerin makul olan tüm isteklerine evet derim. Onları kırmam veya geri çevirmem. İşte bu sayede boşalmak, anın tadını çıkarmak çok kolay olacaktır.
Cinsel Beraberliklerde Kondom Sınırım Yoktur
Kondomsuz olarak kalıyorum ve bu noktada sunulmuş olan hizmetlerim ise şöyledir;
- Kondomsuz olarak her daim oral yapmaktayım. Zaten birçok erkeğin en sevdiği fantezilerden birisi olduğunu biliyorum. Bu konuda tam bir uzman olduğumu zaten göreceksiniz. Özellikle dilimi çok iyi kullanırım.
- Anal seksi birçok erkek severken bazı kadınlar ise bunu yapmaktan geri kalırlar. Ben ise her daim buna bayılan bir bayan olduğum için anal beraberliklere yok demem. Zaten harika olan büyük kalçalarım, anal seks için her zaman uygun olması ile dikkat çeker.
- Sekse olan düşkünlüğüm sayesinde ön sevişme gibi bir hizmeti de sunmuş olduğumu söylemem lazım. Bu da sınırsız bir biçimde hayat bulur.
Bunun gibi daha birçok şey için aramanız yeterlidir. Bakımlı, ateşli ve aynı zamanda çok güzel olan vücudumun tadını işte bu sayede çıkarmanız mümkündür.
Hemen Arayabilirsiniz
Ankara eskort bayan telefon üzerinden anlık bir biçimde hem bilgi hem de randevu almanız mümkündür. Seanslık olarak bilinen hizmetim kısa sürelidir ve ucuzdur. Bunun yanı sıra hem saatlik hem de gecelik kaldığımı söylemem gerekiyor. Mekan konusunda otellerden yana seçim yapmalısınız.
505 gösterim, 2 gün
Merhaba.
Bülbülderesi’nde oturuyorum.
Önümüzdeki günler görüşmek isterim sizinle.
e-mailime yaz lütfen.
slm çankayada oturuyırum nasıl görüşebliriz